Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Vänligen kontakta receptionen för tidsbokning, antingen via mail eller telefon.

Just nu har vi problem med vår e-post, behöver du komma i kontakat med oss så ber vi dig ringa på 040 - 619 06 00 !

Adress

Fosievägen 2B,
214 31 Malmö
Se karta i Google Maps »

Kontaktuppgifter

Öppettider

Öppettider receptionen:
Måndag till torsdag 08:00–16:30
Fredag 09:00–16:30

Varje måndag 14:00–15:30 kan barn med remiss på skor från Region Skåne besöka oss utan tidsbokning. Egenavgift 300:-/par.

Kontakta oss för tidsbokning om du behöver reparera/justera ditt hjälpmedel. Vänligen ring samma dag för tänkt besök för att höra om det finns möjlighet att komma.

Gällande tidsbokning för utprovning av nya hjälpmedel så skickar vi hem en kallelse när vi har mottagit en remiss från vårdgivare.

Telefon

040 - 619 06 00

Telefontid

Måndag–torsdag 08:00–16:30
Fredag: 09:00–16:30

Fax

040-847 00

E-post

malmo@aktivortopedteknik.se

Kontaktpersoner

Interim Verksamhetschef Mattias Martinsson
E-post »

Information om Aktiv Ortopedtekniks butik i Malmö

Vi har under ett antal år drivit en butik med försäljning av skor, fotbäddar och andra lättare hjälpmedel, i anslutning till vår ortopedtekniska klinik. Efter översyn kommer vi flytta patientservicen till kliniken och stänga butiken. Vi kommer satsa på vår kärnverksamhet som är den ortopedtekniska verksamheten. Den 30:e november 2023 stängs butiken och patienter med fotproblematik och behov av skor och individanpassade inlägg hänvisas till att boka tid hos vår ortopedtekniska klinik. Relaterat till att butiken stängs kommer vi att rea ut samtliga produkter under tiden som återstår, med start 16/10.

Om centret

Aktiv Ortopedteknik, Fosievägen 2B, Malmö

Välkommen till vårt nya och moderna ortopedtekniska center med lokaler anpassade särskilt för vår verksamhet. I direkt anslutning till vår nya lokal finns parkeringsplatser och även bussförbindelse i området - Skånetrafiken buss nr 2, hållplats Dalslandsgatan.

På onsdagar och torsdagar har vi närverkstad på Trelleborgs lasarett i anslutning till ortopedens mottagning.

OBS: Har du något av följande symtom (även lindriga) är du välkommen till oss först när du är frisk:

  • Hosta
  • Förkylningssymtom
  • Feber
  • Huvudvärk
  • Andningsbesvär
  • Muskel- och ledvärk

Se 1177.se för mer information.

Avgifter och regelverk

Region Skåne har beslutat att utöver egenavgift på hjälpmedel skall även besöksavgift tas ut inom ortopedteknisk service från 1 mars 2022. Besöksavgiften är 200kr per besök från det att du fyller 20 år och tills du fyller 85 år. Högkostnadskort gäller.

Se Region Skånes regler för ortopedteknik


Övrig information

Välkommen till Aktiv Ortopedteknik i Malmö och vårt moderna center med lokaler anpassade särskilt för vår verksamhet. I direkt anslutning till vår nya lokal finns parkeringsplatser och även bussförbindelse i området – Skånetrafiken buss nr 2, hållplats Dalslandsgatan. På onsdagar och torsdagar har vi närverkstad på Trelleborgs lasarett i anslutning till ortopedens mottagning.

Hitta hit:

https://maps.app.goo.gl/cVaZM5...


Kontakta oss