Ergonomiska och fotriktiga skor är en investering för din hälsa. För att vi ska kunna ta oss fram på ett funktionellt och bekvämt sätt är det extra viktigt att vi har bra och fotriktiga skor.

Historiskt sett har fotriktiga skor ofta förknippats med ett begränsat utbud, där de få modeller som varit tillgängliga har upplevts som tunga, klumpiga och omoderna. Dessutom har priset ofta varit förhållandevis högt. Idag kan vi erbjuda fotriktiga skor som känns både bekväma, funktionella och snygga, tack vare produktutveckling och ett stort fokus på folkhälsa.

Fotriktiga skor för alla fötter

Aktiv Ortopedteknik erbjuder ett brett sortiment från ledande tillverkare av fotriktiga, bekväma och snygga ergonomiska skor för alla årstider och situationer. Vi har allt från fotriktiga inneskor och sandaler till promenadskor och idrottsskor. Kontakta ditt närmsta Aktiv Ortopedteknik-center och boka en tid eller besök en av våra butiker. Där får du personlig hjälp av vår välutbildade personal, så att du kan hitta rätt sko för dina behov.


Skor för olika fotproblem

Har du problem med dina fötter, som exempelvis hallux valgus, skräddarknuta eller mortons syndrom? Då är det viktigt att ha rätt sorts skor. Ibland kan det också påverka din rygg eller knän om du går med skor som inte stödjer på rätt sätt. Vi har skor som kan göra det skönare för dina fötter och hjälper dig att gå bättre. Här hittar du mer information om skor för olika fotproblem.

Kontakta oss