Övriga produkter

Vi har ett brett utbud av specialiserade lösningar för att hantera och förbättra olika ortopediska behov. Vårt sortiment inkluderar produkter som stödjer och korrigerar samt hjälpmedel för att öka rörlighet och komfort.

Exopulse Mollii Suit

Med Exopulse Mollii finns det äntligen en möjlighet att hantera spasticitet, regelbundet och konsekvent. Dräkten kan användas av barn och vuxna med cerebral pares (CP), multipel skleros (MS), stroke eller andra neurologiska sjukdomar som orskar spastiska och spända muskler, svag muskelaktivering och upplevd smärta.


Sitthjälpmedel och ståskal

Optimerad komfort och funktion med individuellt utformade sitsar, madrasser och ståskal. Vår skräddarsydda lösningar främjar god positionering, tryckavlastning och ökad aktivitet för brukaren. Upptäck vårt sortiment för en bättre livskvalitet


Bröstprotes

Efter bröstcancerkirurgi är bröstproteser nyckeln till både kosmetiskt och medicinskt välbefinnande. Dessa anpassningsbara proteser hjälper inte bara till att återställa symmetri och naturlig siluett, utan de främjar också snabbare psykisk rehabilitering och förebygger problem som lymfödem och besvär med hållning och axlar.


Knäskydd

Knäskydd är ett bra hjälpmedel för rehabilitering och skadeförebyggande vid överbelastnings- och idrottsskador på knän. Upptäck hur dessa skydd ger smärtlindring och stöd för snabbare läkning och ökat välmående.


Korsett

Oavsett om du behöver stöd eller korrigerande hjälp, skapar vi skräddarsydda korsetter för att förbättra din livskvalitet. En korsett används olika tider på dygnet efter brukarens behov och är i många fall ett komplement till en formgjuten sits. Korsetter ger ett bra stöd vid exempelvis skolios, kyfos och lordos.

Kontakta oss