Vår personal är en av våra absolut största tillgångar och vi kan idag uppvisa en unik bredd med allt från nyexaminerade tekniker till erfarna ortopedingenjörer med mångårig branscherfarenhet.

Vi är stolta över att ha medarbetare med många olika kompetenser, och möjligheterna att utvecklas vidare finns inom hela bolaget.

Möjlighet att påverka

Hos oss på Aktiv Ortopedteknik får du möjlighet att arbeta med samtliga områden inom ortopedteknik, där vi kontinuerligt arbetar med kompetenshöjningar genom deltagande i kurser och utbildningar. Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och företagets framtida utveckling. Vi följer med i utvecklingen och satsar bl.a. mycket på den digitala tekniken inom ortopedteknik. Vi erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbetsplats i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet.

För nyutexaminerade Ortopedingenjörer erbjuder vi ett 2-årigt introduktionsprogram som ska ge rätt förutsättningar att komma in i yrkeslivet. I programmet kommer man genomgå ortopedteknisk tjänstgöring under professionell handledning, samt delta på gemensamma kurser och webbkurser.

Värderingar för välmående

Arbetskulturen är öppen och inkluderande, ärlig och förtroendefull, med tydliga förväntningar på att alla tar ansvar och initiativ. Vi uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och intern rörlighet. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet. Vi tycker även att en bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser är viktigt. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi bra personalförmåner.

Vill du veta mer?

Läs mer om oss som arbetsgivare, våra lediga tjänster och vår ägare Ottobock här »

Kontakta oss