Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Vänligen kontakta receptionen för tidsbokning, antingen via mail eller telefon.

Vi har flyttat!

Den 2 januari öppnade vi på vår nya adress: Esplanaden 8, Norrtälje. Välkommen till våra nya fina lokaler!

Adress

Esplanaden 8
761 45 Norrtälje
Se karta i Google Maps »

På vårt center hittar du kompetenta ortopedingenjörer, ortopedtekniker och skotekniker. Vi har ett nära samarbete med sjukhuset och dess personal och kan erbjuda individuellt anpassade helhetslösningar inom bland annat proteser, ortoser, ortopediska skor, fotbäddar, stötdämpande sulor/inlägg, sitthjälpmedel, sportskydd och stöd samt korsetter.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag 08:00–16:00
Tisdag 08:00–16:00
Onsdag 09:00–16:00
Torsdag 08:00–16:00
Fredag 08:00–14:00

Röda dagar och helgdagar har vi stängt.

Telefon

08-624 95 50

Av- eller omboka din tid

Länk »

E-post

norrtalje@aktivortopedteknik.se

Kontaktpersoner

Verksamhetschef Louise Klevbo
E-post »

Om centret

Avtal med Region Stockholm

Aktiv Ortopedteknik har fyra ortopedtekniska mottagningar i Stockholmsområdet:

  • Solna (Bergshamra)
  • Enskede (Dalens sjukhus)
  • Södertälje
  • Norrtälje

Mer information från Region Stockholm

» 1177.se

Avtal och regelverk

För dig som har giltig remiss är besöket kostnadsfritt. (För dig utan giltig remiss kostar besöket/undersökningen 300 kr).

Vid besöket görs en behovsanalys som avgör om ditt hjälpmedel ska bekostas av Region Stockholm eller dig själv, enligt Regionens regelverk för förskrivning av hjälpmedel. Mer om Regionens regelverk hittar du på www.vardgivarguiden.se.

Skor och inlägg

För ortopediska skor utgår alltid en egenavgift på 1000 kr för vuxna och 500 kr för barn, denna avgift betalas vid första besöket. Inlägg som inte bekostas av Regionen betalas vid första besöket (1100–2000 kr).

Vårdgarantin i Stockholms län

Innehållet gäller Stockholms län

Vårdgarantin är en garanti på att du som bor i Stockholms län ska kunna få kontakt med vården och få den vård du behöver inom en rimlig tid. Vårdgarantin gäller planerad vård. Akut vård ska du få direkt.

Synpunkter och klagomål på vården

Om du vill klaga eller lämna synpunkter på den vård som du eller en närstående har fått, kan du vända dig till oss direkt genom kontaktinformationen ovan eller till patientnämnden. Söker du ersättning för en skada orsakad av vården, kontakta Löf eller om skadan orsakats av ett läkemedel, Läkemedelsförsäkringen.

Övrig information

Aktiv Ortopedteknik i Stockholm AB har avtal med Region Stockholm och är registrerat i THORD. Detta innebär att patienter kan remitteras till Aktiv Ortopedteknik. Patienten kan därefter vid tidsbokning själv välja någon av nämnda mottagningar.Kontakta oss