Våra butiker

I våra butiker hittar du ett brett sortiment av skor som passar fötter med olika behov. Vi erbjuder bland annat skor med löstagbara innersulor för att du lätt ska få plats med dina fotbäddar/inlägg.

Idag hittar du våra butiker på sex olika orter i Sverige, varav tre i Stockholmsområdet. Läs mer om dessa genom att följa nedanstående länkar.

Våra butiker

Malmö

Aktiv-butiken Malmö

Aktiv-butiken i Malmö finns på Fosievägen 2, vägg-i-vägg med Aktiv Ortopedteknik, regionens största ortopedtekniska center. Med ett lättillgängligt läge med bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter ger vi fler kunder möjligheten att ta del av vår expertis och vårt breda sortiment. Till oss är du välkommen även utan remiss. Tidsbokning gäller för utprovning/avgjutning av ortopediska inlägg och utprovning av knäortos vid korsbands skada.

Vid hög belastning med kunder, har vi ingen möjlighet att svara i vår telefon. Det går bra att maila oss på malmo.butik@aktivortopedteknik.se . så ringer vi upp dig.AVVIKANDE ÖPPETTIDER: SE NEDAN

Norrtälje

Aktiv-butiken Norrtälje

Aktiv-butiken i Norrtälje är belägen på Drottninggatan 5, granne med Norrtälje sjukhus. Här erbjuder vi ett brett sortiment av skor, fotbäddar, ortoser och stöd för vardag och träning.

Stockholm (Danderyd)

Aktiv Butiken Danderyd

Butiken är belägen i centralhallen på Danderyds sjukhus. Här erbjuds ett brett sortiment av hjälpmedel för olika behov.

Uppsala

Aktiv-butiken UppsalaAktiv-butiken i Uppsala erbjuder ett brett sortiment av skor, fotbäddar och stötdämpande inlägg och sulor.

Stockholm (Bergshamra)

Aktiv butiken Stockholm Bergshamra

Aktiv-butiken i Bergshamra erbjuder ett brett sortiment av skor, fotbäddar och stötdämpande inlägg och sulor. Vi ligger endast ca. 3 min med bil från Danderyds sjukhus och ca. 5 min från Karolinska Universitetssjukhuset. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Varmt välkommen till oss!