Våra butiker

I våra butiker hittar du ett brett sortiment av skor som passar fötter med olika behov. Vi erbjuder bland annat skor med löstagbara innersulor för att du lätt ska få plats med dina fotbäddar/inlägg.

Idag hittar du våra butiker på sex olika orter i Sverige, varav tre i Stockholmsområdet. Läs mer om dessa genom att följa nedanstående länkar.

Våra butiker

Eskilstuna

Aktiv-butiken Eskilstuna

Hej! Vad trevligt att du hittade hit!
Aktiv-butiken i Eskilstuna erbjuder ett brett sortiment av skor, fotbäddar och stötdämpande inlägg och sulor.

Falun

Aktiv-butiken Falun

I vår butik i Falun hittar du allt från enklare ortoser och fotbäddar till stödstrumpor och halkskydd. Klicka här för att boka en tid i butiken.

Malmö

Aktiv-butiken Malmö

Aktiv-butiken i Malmö finns i nya, fina lokaler på Fosievägen 2, vägg-i-vägg med Aktiv Ortopedteknik, regionens största ortopedtekniska center. Med ett lättillgängligt läge med bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter ger vi fler kunder möjligheten att ta del av vår expertis och vårt breda sortiment.

Norrtälje

Aktiv-butiken Norrtälje

Aktiv-butiken i Norrtälje är belägen på Drottninggatan 5, granne med Norrtälje sjukhus. Här erbjuder vi ett brett sortiment av skor, fotbäddar, ortoser och stöd för vardag och träning.

Stockholm (Danderyd)

BOT-butiken Stockholm

BOT-butiken är belägen i centralhallen på Danderyds sjukhus. Här erbjuds ett brett sortiment av hjälpmedel för olika behov.

Stockholm (Östermalm)

Rehband Center

Butiken har upphört. På Rehband Center har vi försett unga som gamla med exempelvis stödjande ledskydd, anpassade fotbäddar och fotriktiga skor. Butiken har nu upphört och vi hänvisar er därför till Aktiv Ortopedteknik. I Stockholm finns Aktiv Ortopedteknik på Barks väg i Bergshamra. Tack för den här tiden!

Uppsala

Aktiv-butiken Uppsala

Aktiv-butiken i Uppsala erbjuder ett brett sortiment av skor, fotbäddar och stötdämpande inlägg och sulor.