Våra lediga tjänster inom gruppen

Hos oss får du ett spännande jobb i en miljö som ger dig möjlighet att växa. Vi har idag över 300 medarbetare på 20 ortopedtekniska center, från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi är också del av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik.

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi vill fortsätta erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning – och för det behöver vi också fortsätta att rekrytera marknadens bästa medarbetare.

Du är alltid välkommen skicka in en spontanansökan via formuläret på Ottobocks webbplats, där kan du också läsa mer om Ottobock och de lediga jobb som kan finnas hos dem.

Mer om att jobba hos oss

Ortopedtekniker

Ett jobb som ortopedtekniker innebär en möjlighet att arbeta i en miljö där innovation och patientvård går hand i hand. Varje dag är en ny utmaning och en chans att bidra till en patientens liv genom att skapa personanpassade ortopediska hjälpmedel. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och utvecklingsmöjligheter för att våra tekniker ska vara i framkant inom sitt fält.

Ortopedskotekniker

Genom att jobba som ortopedskotekniker på Aktiv Ortopedteknik spelar du en viktig roll i att förbättra våra patienters rörlighet och komfort. Vi värdesätter struktur och flexibilitet, och uppmuntrar våra tekniker att kontinuerligt fortbilda sig för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster.

Ortopedingenjör

Som ortopedingenjör hos oss blir du en del av ett dynamiskt team som ligger i teknikens framkant. Ditt arbete kommer att innehålla både utmaningar och möjligheter att utvecklas inom området för ortopediska innovationer.


Kontakta oss