Ortopedtekniska center på 16 orter

Vi driver idag ortopedtekniska center på 17 orter över hela Sverige. Hitta ditt närmaste center genom att följa länkarna nedan.

Våra center

Eskilstuna

Aktiv Ortopedteknik Eskilstuna

Har du något av följande symtom (även lindriga) är du välkommen till oss först när du är frisk: Hosta, Förkylningssymtom, Feber, Huvudvärk, Andningsbesvär, Muskel- och ledvärk

Falun

Aktiv Ortopedteknik Falun

För att minska smittspridningen av Coronaviruset, ber vi dig att stanna hemma om du har symtom, och du är välkommen till oss när du är frisk. Se 1177.se för mer information. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Förutom verksamheten i Falun åker vi även till Avesta, Ludvika och Mora 1-3 gånger per vecka för att ta emot patienter.

Gävle

Aktiv Ortopedteknik Gävle

För att minska smittspridningen av Coronaviruset, ber vi dig att stanna hemma om du har symtom, och du är välkommen till oss när du är frisk. Se 1177.se för mer information. Har du frågor eller funderingar kring detta är du välkommen att ringa oss, 026-154940.

Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, formgjutna sitsar och ortopediska skor eller inlägg.

OBS Från 1 Januari 2021 ska egenavgiften för skor betalas vid första besöket/beställningen.

Helsingborg

Aktiv Ortopedteknik Helsingborg

Corona-viruset sprids och har du symtom är du välkommen till oss när du är frisk. Se 1177.se för mer information. Öppen mottagning är stängd pga risk för smittspridning. Välkommen in till vårt Ortopedtekniska Center på Berga. Här ser vi fram emot att få träffa er i våra moderna lokaler, ombyggda och anpassade särskilt för vår verksamhet.

Här finns gott om fria parkeringsplatser nära entrén.

Katrineholm

Aktiv Ortopedteknik Katrineholm

Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Välkommen till oss

Kristianstad

Aktiv Ortopedteknik Kristianstad

God Jul Och Gott nytt år!

Lund

Aktiv Ortopedteknik Lund

Öppen mottagning stängd pga smittspridningsrisken. Vänligen kontakta receptionen för tidsbokning. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. För information om avgifter se fliken "Avgifter och Regelverk". Reglerna uppdaterades 1 maj 2020.

Malmö

Aktiv Ortopedteknik Malmö

Välkommen till Aktiv Ortopedteknik i Malmö.
Stanna hemma om du är sjuk. Även vid lindriga symtom.

Har du ingen remiss från region Skåne så kontakta vår butik istället. Du hittar dem under butiker i huvudmenyn.

Norrtälje

Aktiv Ortopedteknik Norrtälje

Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Varmt välkommen till oss!

Nyköping

Aktiv Ortopedteknik Nyköping

Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Välkommen till oss!

Stockholm (Bergshamra)

Aktiv Ortopedteknik Stockholm (Bergshamra)

Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Varmt välkommen till oss!

Stockholm (Dalens Sjukhus)

Aktiv Ortopedteknik Stockholm (Dalens Sjukhus)

Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Varmt välkommen till oss!

Södertälje

Aktiv Ortopedteknik Södertälje

Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Varmt välkommen till oss!

Uppsala

Aktiv Ortopedteknik Uppsala

På vårt ortopedtekniska center i Uppsala tar vi emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. I Uppsala hittar du även en av våra Aktiv-butiker.

Angående Corona:

Har du en tid hos oss? Vänligen respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående Covid 19: Stanna hemma om ni har symtom så som tex hosta, förkylningssymtom, feber, huvudvärk, andningsbesvär, muskel- och ledvärk.

Västerås

Aktiv Ortopedteknik Västerås

På vårt ortopedtekniska center i Västerås tar vi emot Regionpatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Ängelholm

Aktiv Ortopedteknik Ängelholm

Corona-viruset sprids och har symtom är du välkommen till oss när du är frisk. Se 1177.se för mer information. På vårt ortopedtekniska center i Ängelholm tar vi emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg..

Östersund

Aktiv Ortopedteknik Östersund

P.g.a. pandemin och spridningen av viruset covid-19 vill vi uppmana till fortsatt försiktighet. Har ni förkylningssymtom eller liknande vill vi att ni stannar hemma och ringer oss för ny tid. Medföljande person bara om nödvändigt för besöket. Detta görs för att begränsa smittspridning och skydda de som har ökad risk att bli allvarligt sjuka. Vill ni inte besöka oss går det bra att ringa för att försöka hitta en alternativ lösning. På vårt ortopedtekniska center i Östersund tar vi emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.