Vi finns på 20 orter över hela Sverige

Vi driver idag ortopedtekniska center från Östersund i norr till Malmö i söder. I Stockholm har vi även rehabilitering och specialiserad fysioterapi. Hitta ditt närmaste center genom att följa länkarna nedan. Våra butiker hittar du i toppmenyn.

Våra center

Eskilstuna

Aktiv Ortopedteknik Eskilstuna

Vi har vidtagit försiktighetsåtgärder kopplat till covid-19. Har du något av följande symtom (även lindriga) är du välkommen till oss först när du är frisk: Hosta, Förkylningssymtom, Feber, Huvudvärk, Andningsbesvär, Muskel- och ledvärk.

Falun

Aktiv Ortopedteknik Falun

För att minska smittspridningen av Coronaviruset, ber vi dig att stanna hemma om du har symtom, och du är välkommen till oss när du är frisk. Se 1177.se för mer information. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Förutom verksamheten i Falun åker vi även till Avesta, Ludvika och Mora 1-3 gånger per vecka för att ta emot patienter.

Gävle

Aktiv Ortopedteknik Gävle

Vi har nytt telefonnummer: 026 - 280 91 50.

På vårt ortopedtekniska center i Gävle tar vi emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Tidsbokning gäller.

Klicka här för att se/ändra din bokade tid

Helsingborg

Aktiv Ortopedteknik Helsingborg

Välkommen till vårt Ortopediska Center på Berga. Här finns gott om fria parkeringsplatser nära entrén. OBS! Region Skåne har beslutat att utöver egenavgift på hjälpmedel skall även besöksavgift tas ut inom ortopedteknisk service från 1 mars 2022. Besöksavgiften är 200kr per besök från det att du fyller 20 år och tills du fyller 85 år. Högkostnadskort gäller.

Halmstad

Aktiv Ortopedteknik Halmstad

Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Fr o m den 22 augusti har vår verksamhet ny adress. Du hittar oss på Kastanjeallén 1.

Katrineholm

Aktiv Ortopedteknik Katrineholm

Vi välkomnar patienter med remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Kristianstad

Aktiv Ortopedteknik Kristianstad

Välkommen till Aktiv Ortopedteknik i Kristianstad. Vi finns på Centralsjukhuset.

Kungsbacka

Aktiv Ortopedteknik Kungsbacka

Från och med 1 december tas den ortopedtekniska verksamheten i Region Halland över av Aktiv Ortopedteknik. Det innebär att du som patient kommer att erbjudas ortopedteknisk hjälp av oss från och med 2022-12-01. Verksamheten kommer att finnas kvar på samma adress som tidigare.
Välkommen till Aktiv Ortopedteknik!

Lund

Aktiv Ortopedteknik Lund

Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Vänligen kontakta receptionen för tidsbokning, antingen via mail eller telefon.

Malmö

Aktiv Ortopedteknik Malmö

Välkommen till Aktiv Ortopedteknik i Malmö. Region Skåne har beslutat att för dig med remiss på hjälpmedel skall även en besöksavgift tas ut för ortopedteknisk service, utöver egenavgift på hjälpmedel, från 1 mars 2022. Besöksavgiften är 200 kr per besök från det att du fyller 20 år och tills du fyller 85 år. Högkostnadskort gäller för besöksavgifterna.


Norrtälje

Aktiv Ortopedteknik Norrtälje

Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Varmt välkommen till oss!

Nyköping

Aktiv Ortopedteknik Nyköping

Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Välkommen till oss!

Stockholm

Stockholm – Bergshamra & Enskede

Vi har idag ortopedtekniska center i Bergshamra samt på Dalens Sjukhus i Enskede. I Bergshamra har vi även rehabilitering och specialiserad fysioterapi. Hitta ditt närmaste center genom att följa länkarna nedan.

Uppsala

Aktiv Ortopedteknik Uppsala

På vårt ortopedtekniska center i Uppsala tar vi emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. I Uppsala hittar du även en av våra Aktiv-butiker.

Södertälje

Aktiv Ortopedteknik Södertälje

Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Varmt välkommen till oss!

Varberg

Aktiv Ortopedteknik Varberg

Från och med 1 december tas den ortopedtekniska verksamheten i Region Halland över av Aktiv Ortopedteknik. Det innebär att du som patient kommer att erbjudas ortopedteknisk hjälp av oss från och med 2022-12-01. Verksamheten kommer att finnas kvar på samma adress som tidigare.
Välkommen till Aktiv Ortopedteknik!

Västerås

Aktiv Ortopedteknik Västerås

På vårt ortopedtekniska center i Västerås tar vi emot Regionpatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Ängelholm

Aktiv Ortopedteknik Ängelholm

Välkommen till vårt Ortopediska Center på Ängelholms sjukhus. Region Skåne har beslutat att utöver egenavgift på hjälpmedel skall även besöksavgift tas ut inom ortopedteknisk service från 1 mars 2022. Besöksavgiften är 200kr per besök från det att du fyller 20 år och tills du fyller 85 år. Högkostnadskort gäller.

Östersund

Aktiv Ortopedteknik Östersund

Har ni sjukdomssymtom önskar vi att ni ombokar besöket.

På vårt ortopedtekniska center i Östersund tar vi emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Välkommen !
063 -19 51 00.