Ortopedtekniska center på 16 orter

Vi driver idag ortopedtekniska center på 16 orter över hela Sverige. Hitta ditt närmaste center genom att följa länkarna nedan.

Våra center

Eskilstuna

Aktiv Ortopedteknik Eskilstuna

Falun

Aktiv Ortopedteknik Falun

På vårt ortopedtekniska center i Falun tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Förutom verksamheten i Falun åker vi även till Avesta, Ludvika och Mora 1-3 gånger per vecka för att ta emot patienter.

Gävle

Aktiv Ortopedteknik Gävle

På vårt ortopedtekniska center i Gävle tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Helsingborg

Aktiv Ortopedteknik Helsingborg

Välkommen in till vårt Ortopedtekniska Center på Berga. Här ser vi fram emot att få träffa er i våra moderna lokaler, ombyggda och anpassade särskilt för vår verksamhet.

Här finns gott om fria parkeringsplatser nära entrén.

Katrineholm

Aktiv Ortopedteknik Katrineholm

På vårt ortopedtekniska center i Katrineholm tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Kristianstad

Aktiv Ortopedteknik Kristianstad

Lund

Aktiv Ortopedteknik Lund

På vårt ortopedtekniska center i Lund tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Malmö

Aktiv Ortopedteknik Malmö

Välkommen till vårt ortopedtekniska center på Fosievägen 2B i Malmö. Vi ser fram emot att få träffa er i våra moderna lokaler, ombyggda och anpassade särskilt för vår verksamhet. På Fosievägen hittar du även Aktiv-butiken.

Norrtälje

Aktiv Ortopedteknik Norrtälje

På vårt ortopedtekniska center i Norrtälje tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Nyköping

Aktiv Ortopedteknik Nyköping

På vårt ortopedtekniska center i Nyköping tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Stockholm (Bergshamra)

Aktiv Ortopedteknik Stockholm (Bergshamra)

Välkommen till vår ortopedtekniska mottagning i Bergshamra. Vi ligger endast ca. 3 min med bil från Danderyds sjukhus och ca. 5 min från Karolinska Universitetssjukhuset. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Varmt välkommen till oss!

Södertälje

Aktiv Ortopedteknik Södertälje

På vårt ortopedtekniska center i Södertälje tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Uppsala

Aktiv Ortopedteknik Uppsala

På vårt ortopedtekniska center i Uppsala tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, bröstproteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. I Uppsala hittar du även en av våra Aktiv-butiker.

Västerås

Aktiv Ortopedteknik Västerås

På vårt ortopedtekniska center i Västerås tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Ängelholm

Aktiv Ortopedteknik Ängelholm

På vårt ortopedtekniska center i Ängelholm tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Östersund

Aktiv Ortopedteknik Östersund

På vårt ortopedtekniska center i Östersund tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.