Ortopedtekniska center på 16 orter

Vi driver idag ortopedtekniska center på 16 orter över hela Sverige. Hitta ditt närmaste center genom att följa länkarna nedan.

Våra center

Eskilstuna

Aktiv Ortopedteknik Eskilstuna

Har du något av följande symtom (även lindriga) är du välkommen till oss först när du är frisk: Hosta, Förkylningssymtom, Feber, Huvudvärk, Andningsbesvär, Muskel- och ledvärk

Falun

Aktiv Ortopedteknik Falun

För att minska smittspridningen av Coronaviruset, ber vi dig att stanna hemma om du har symtom, och du är välkommen till oss när du är frisk. Se 1177.se för mer information. På vårt ortopedtekniska center i Falun tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Förutom verksamheten i Falun åker vi även till Avesta, Ludvika och Mora 1-3 gånger per vecka för att ta emot patienter.

Gävle

Aktiv Ortopedteknik Gävle

Corona-viruset sprids och har du symtom är du välkommen till oss när du är frisk. Se 1177.se för mer information. I enlighet med Region Gävleborg och Folkhälsomyndighetens rekommendation kommer vi från och med 1/4 inte kalla patienter i riskgrupper eller 70+. Har du frågor gällande detta går det bra att ringa oss. På vårt ortopedtekniska center i Gävle tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Helsingborg

Aktiv Ortopedteknik Helsingborg

Corona-viruset sprids och har du symtom är du välkommen till oss när du är frisk. Se 1177.se för mer information. Öppen mottagning är stängd pga risk för smittspridning. Välkommen in till vårt Ortopedtekniska Center på Berga. Här ser vi fram emot att få träffa er i våra moderna lokaler, ombyggda och anpassade särskilt för vår verksamhet.

Här finns gott om fria parkeringsplatser nära entrén. OBS! V42 och 43 kommer vi ha lite längre svarstider i telefon pga nytt datasystem och även ditt besök kan ta längre tid än normalt. Vi ber er att ha överseende med detta. Avdelningen kommer vara stängd V42 torsdag fredag för utbildning. Se flik avvikande öppettider.

Katrineholm

Aktiv Ortopedteknik Katrineholm

På vårt ortopedtekniska center i Katrineholm tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Kristianstad

Aktiv Ortopedteknik Kristianstad

Obs! Vi ber er följa allmänna rekomendationer samt anvisningar på Centralsjukhuset till följd av spridningen av coronaviruset. Generellt ska personlig kontakt minimeras.

Lund

Aktiv Ortopedteknik Lund

Öppen mottagning stängd pga smittspridningsrisken. Vänligen kontakta receptionen för tidsbokning. På vårt ortopedtekniska center i Lund tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. För information om avgifter se fliken "Avgifter och Regelverk". Reglerna uppdaterades 1 maj 2020.

Malmö

Aktiv Ortopedteknik Malmö

För att undvika trängsel i väntrummet får du vara beredd på att vänta utomhus vid ditt besök alternativt återkomma en annan dag.
Vi ber om allas förståelse.

Stanna hemma om du är sjuk. Även vid lindriga symtom.

Vi ber om er översikt med att vi troligtvis har längre väntetider v 40 och 41 pga helt nytt datorsystem.

För information om avgifter se fliken regelverk.
Reglerna uppdaterades av Region Skåne den 1 maj 2020.

Norrtälje

Aktiv Ortopedteknik Norrtälje

På vårt ortopedtekniska center i Norrtälje tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Nyköping

Aktiv Ortopedteknik Nyköping

På vårt ortopedtekniska center i Nyköping tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Stockholm (Bergshamra)

Aktiv Ortopedteknik Stockholm (Bergshamra)

Välkommen till vår ortopedtekniska mottagning i Bergshamra. Vi ligger endast ca. 3 min med bil från Danderyds sjukhus och ca. 5 min från Karolinska Universitetssjukhuset. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Varmt välkommen till oss!

Södertälje

Aktiv Ortopedteknik Södertälje

På vårt ortopedtekniska center i Södertälje tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Uppsala

Aktiv Ortopedteknik Uppsala

På vårt ortopedtekniska center i Uppsala tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, bröstproteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. I Uppsala hittar du även en av våra Aktiv-butiker.

Angående Corona:

Har du en tid hos oss? Vänligen respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående Covid 19: Stanna hemma om ni har symtom så som tex hosta, förkylningssymtom, feber, huvudvärk, andningsbesvär, muskel- och ledvärk.

Västerås

Aktiv Ortopedteknik Västerås

På vårt ortopedtekniska center i Västerås tar vi emot Regionpatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Ängelholm

Aktiv Ortopedteknik Ängelholm

Corona-viruset sprids och har symtom är du välkommen till oss när du är frisk. Se 1177.se för mer information. På vårt ortopedtekniska center i Ängelholm tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.

Östersund

Aktiv Ortopedteknik Östersund

P.g.a. pandemin och spridningen av viruset covid-19 kommer vi i enlighet med Regionens och folkhälsomyndighetens rekommendationer inte att kalla patienter i för oss kända riskgrupper, inkluderat de som är äldre än 70 år. Detta görs för att begränsa smittspridning och skydda de som har ökad risk att bli allvarligt sjuka samt för att säkerställa att vården klarar av att ta hand om de som behöver vårdplatserna. Är läget akut eller om det finns frågor om detta går det bra att ringa oss för att få svar eller hitta en alternativ lösning. För er som väljer att besöka oss, tänk på att ni måste vara fria från förkylnings och influensasymtom. På vårt ortopedtekniska center i Östersund tar vi emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg.