För dig som är student

Du kan börja din karriär på Aktiv Ortopedteknk redan som student. Vi tar emot både dig som söker sommarjobb såväl som praktik under yrkesutbildningen. Är du nyutexaminerad får du ta del av vårt introduktionsprogram.

Att attrahera, utveckla och behålla framtida talanger är vktigt för oss. Som ung medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet att använda dina styrkor och utveckla dem tillsammans med kollegor och patienter.

Sommarjobb och praktik 

Är du nyfiken på Aktiv Ortopedteknik som arbetsgivare? Vi välkomnar studenter från såväl Malmö i söder till Östersund i norr.  Att sommarjobba eller praktisera hos oss på Aktiv Ortopedteknik ger dig möjligheten att lära känna vår verksamhet och hur det är att arbeta hos oss, och du får samtidigt vara en del i att förbättra människors livskvalité.
Studerar du Ortopedingenjör- eller Ortopedteknikprogrammet och söker en praktikplats så samordnas den oftast av din högskola, kontakta gärna dem för mer information.

För att ansöka om sommarjobb eller generell praktikplats mejlar du din ansökan och ditt CV till rekrytering@ottobock.se.

Är du nyutexaminerad?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill bli en del av vår verksamhet. För att se våra lediga tjänster, vänligen klicka HÄR.

Som arbetsgivare vill vi ge nyutexaminerade ortopedingenjörer bästa möjliga förutsättningar för att komma in i yrkesrollen. Med anledning av detta ingår ett 2-årigt introduktionsprogram med syfte att komplettera teoretiska kunskaper från högskoleutbildningen med praktisk kompetens. Genom programmet säkrar vi en strukturerad och likvärdig introduktion i yrkesrollen oavsett arbetsort. Alla delar av den ortopedtekniska processen är inkluderat i programmet och utförs som en del av det dagliga arbetet.

-