Vill du vara med och göra skillnad på något av våra 17 ortopedtekniska center?

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 17 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg.

Utifrån våra samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder.  Att ständigt förbättra våra lösningar för våra patienter och kunder och att bidra till en positiv samhällsutveckling genom att vara en del i vårdkedjan, är något som vi ständigt jobbar med. 
På Aktiv Ortopedteknik är vi idag över 300 medarbetare, fördelade på närmare 25 orter över hela Sverige.

Vår personal är en av våra absolut största tillgångar och vi kan idag uppvisa en unik bredd med allt från nyexaminerade tekniker till erfarna ortopedingenjörer med mångårig branscherfarenhet. Vi är stolta över att ha medarbetare inom många olika yrkesgrupper hos oss och möjligheterna att utvecklas och växa finns inom hela bolaget.

Hos Aktiv Ortopedteknik får du möjlighet att arbeta med samtliga områden inom ortopedteknik, där vi kontinuerligt arbetar med kompetenshöjningar genom deltagande i kurser och utbildningar över hela Sverige. För nyutexaminerade Ortopedingenjörer erbjuder vi ett 2-årigt introduktionsprogram som ska ge rätt förutsättningar att komma in i yrkeslivet. I programmet kommer man genomgå ortopedteknisk tjänstgöring under professionell handledning, samt delta på gemensamma kurser och webbkurser. 
Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och företagets framtida utveckling. Vi följer med i utvecklingen och satsar bl.a. mycket på den digitala tekniken inom ortopedteknik. Vi erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbetsplats i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. 
Arbetskulturen är öppen och inkluderande, ärlig och förtroendefull, med tydliga förväntningar på att alla tar ansvar och initiativ. Vi uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och intern rörlighet.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet. Vi tycker även att en bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser är viktigt. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi bra personalförmåner.

Låter detta spännande eller vill du veta mer? Kontakta närmaste Aktiv Ortopedteknik eller skicka en ansökan till rekrytering@ottobock.se.

Klicka här för att se vart vi letar efter nya kollegor just nu.

Välkommen att bli en del av Aktiv Ortopedteknik!