Jobba hos oss

Kompetensen och expertisen hos våra drygt 300 anställda är vår största tillgång. Vi vill fortsätta kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra brukare och för det behöver vi också fortsätta att rekrytera marknadens bästa medarbetare.

Till höger hittar du de tjänster vi för närvarande söker inom gruppen. Glöm inte att du alltid kan skicka in en spontanansökan via jobb@aktivortopedteknik.se, så hör vi av oss om det dyker upp en passande tjänst.


Är du fysioterapeut och nyfiken på nya möjligheter?

Just nu söker vi dig som är fysioterapeut och vill ta ett nytt steg i karriären. Vi erbjuder ett arbete inom den ortopedtekniska branschen.
Passar det dig erbjuder vi dig en vidareutbildning till fotspecialist som en del av anställningen.

Jobba med ortopedteknik

Arbetet inom den ortopedteknikska branschen erbjuder en daglig kontakt med landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Vi efterfrågar just din kompetens och erbjuder ett arbete tillsammans med högt kvalificerade och erfarna specialister.

Genom nära samarbeten med sjukhusets personal fortsätter vi att utveckla vår verksamhet för att möta framtidens behov. Vill du växa inom vår verksamhet?

Aktuella jobb