Våra butiker

I våra butiker hittar du ett brett sortiment av skor som passar fötter med olika behov. Vi erbjuder bland annat skor med löstagbara innersulor för att du lätt ska få plats med dina fotbäddar/inlägg.

Idag hittar du våra butiker på sex olika orter i Sverige, varav tre i Stockholmsområdet. Läs mer om dessa genom att följa nedanstående länkar.

Våra butiker

Aktiv-butiken Eskilstuna

Hej! Vad trevligt att du hittade hit!

Aktiv-butiken i Eskilstuna erbjuder ett brett sortiment av skor, fotbäddar och stötdämpande inlägg och sulor. Butiken har även ett löprum där vi gör noggranna utvärderingar av dina behov.

Aktiv-butiken Falun

I vår butik i Falun hittar du allt från enklare ortoser och fotbäddar till stödstrumpor och halkskydd. Klicka här för att boka en tid i butiken.

Aktiv-butiken Malmö

Aktiv-butiken i Malmö finns i nya, fina lokaler på Fosievägen 2, vägg-i-vägg med Aktiv Ortopedteknik, regionens största ortopedtekniska center. Med ett lättillgängligt läge med bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter ger vi fler kunder möjligheten att ta del av vår expertis och vårt breda sortiment.

Aktiv-butiken Skoghall

Aktiv-butiken hittar du på Hammarö i Skoghalls centrum - lättillgänglig att besöka med både bil och buss.

BOT-butiken Stockholm

BOT-butiken är belägen i centralhallen på Danderyds sjukhus. Här erbjuds ett brett sortiment av hjälpmedel för olika behov.

Aktiv-butiken Vasastan

Vår butik är belägen på Västmannagatan i Vasastan. Här erbjuds ett brett sortiment av hjälpmedel för olika behov.

Rehband Center

På Rehband Center förser vi unga som gamla med exempelvis stödjande ledskydd, anpassade fotbäddar och fotriktiga skor. Vi samarbetar med privata såväl som allmänna vårdgivare i Stockholmsområdet. En hel del kunder kommer på rekommendation från exempelvis sjukgymnast, men många söker sig hit för att på egen hand vårda en besvärande led.

Aktiv-butiken Uppsala

Aktiv-butiken i Uppsala erbjuder ett brett sortiment av skor, fotbäddar och stötdämpande inlägg och sulor.